Welcome, visitor! [ Register | Login

$172.00

siden da han blev fodboldtrøjer med navn opkaldt som et  Det var Manchester United-legende Paul Scholes, ikke mindre, som kun hævdede i sidste uge, at United striger Marcus Rashford er i stand til at blive en ‘verdensstjerne’ på klubben.

  • Street: Ul. Glogowska 148
  • City: Poznan
  • State: Arizona
  • Country: Poland
  • Zip/Postal Code: 60-938
  • Listed: Mayıs 10, 2018 11:06 am
  • Expires: 8986 days, 1 hour

Description

siden da han blev fodboldtrøjer med navn opkaldt som et

 Det var Manchester United-legende Paul Scholes, ikke mindre, som kun hævdede i sidste uge, at United striger Marcus Rashford er i stand til at blive en ‘verdensstjerne’ på klubben. Scholes gør det ikke let ros, men i sin korte tid som coach på Old Trafford arbejdede han sammen med Rashford og har set den 19-årige ‘s vidunderlige talent på nært hold – tæt nok til at sammenligne ham med Neymar og Cristiano Ronaldo.
Rashford lavede sin senior debut for United for kun 15 måneder siden, da han blev England vm trøje 2018 – http://www.localnannyservicecrew.com/England-Dele-Alli-108449162 opkaldt som et ukendt mod FC Midtjylland af dengang manager Louis van Gaal på grund af en skadekrise. Rashford er ikke i nærheden af ​​den færdige artikel, og sammenligninger til lignende Neymar og Ronaldo kan i sidste ende vise sig mere skadelige end gavnlige. Men ved at score sin frisparkskamp vinder i en semi-finale i Europa League mod Celta Vigo på torsdag, sikrede Rashford en 1-0 United sejr for at sætte dem på randen for at nå finalen i Stockholm den 24. maj. af storhed vil fortsætte Spanien vm trøje 2018 – http://www.localnannyservicecrew.com/Spanien-De-Gea-642413516 uformindsket.
Manchester Uniteds Marcus Rashford nettede et afgørende ude mål for at give sin side en 1-0 førstebenede semifinal føring mod Celta Vigo.
Den amerikanske manager Jose Mourinho modtog kritik tidligere i sæsonen for ikke at give Rashford mere tid på banen på trods af hans præstation sidste sæson og hans højde til senior England holdet under Roy Hodgson. Men mens Rashford ikke kunne fjerne veteranen Zlatan Ibrahimovic fra center-fremadspositionen, og tvingede teenageren ud bredt, da der opstod muligheder, blev han efterhånden blevet en vigtigere figur under Mourinho.

http://cultuurmailing.herentals.be/UserProfile/tabid/86/userId/10319/Default.aspx
http://markit.cf/profile/OwenMeece
http://www.malosh.net/UserProfile/tabid/43/UserID/208402/Default.aspx
http://theprinterybooks.com/?p=1
http://genesisflightschool.com/index.php?mid=board_nCHx32&document_srl=11635
http://bestclassified.in/user/profile/45268

Listing ID: 1865af4279c39f93

Report problem

Processing your request, Please wait....