Welcome, visitor! [ Register | Login

$49.00

glædeligt at komme til billig fodboldtrøjer Kepri for første Indra Sjafri tilføjede, at spillere, der kvalificerer sig og vælges til U-19 landsholdsspillere efter den nationale valg i Pekanbaru 8.-9.

  • Street: Hemelsblauw 193
  • City: Zoetermeer
  • State: Wyoming
  • Country: Netherlands
  • Zip/Postal Code: 2718 Jw
  • Listed: Mayıs 6, 2018 6:20 am
  • Expires: 8981 days, 20 hours

Description

glædeligt at komme til billig fodboldtrøjer Kepri for første

Indra Sjafri tilføjede, at spillere, der kvalificerer sig og vælges til U-19 landsholdsspillere efter den nationale valg i Pekanbaru 8.-9. Marts 2017, vil gennemgå National Training, som startede den 15. marts i Jakarta. ‘Dette er under forberedelse til AFF Cup U-19 Myanmar den 4.-17. September,’ tilføjede Indra.
I mellemtiden takkede Marzuki Formand for Sammenslutningen af ​​Provincial PSSI Riau Islands, træner Indra Sjafri, fordi det er glædeligt at komme til fodboldtrøjer – http://www.localnannyservicecrew.com/ Kepri for første gang i valget af U-19 landshold.
Af de 25 unge fodboldspillere, der deltog i udvælgelsen, er der to spillere 757 Kepri Jaya nemlig Dimas og Farel. Der er også to spillere Fodboldskole Erdeka Muda nemlig Vengko og Jefriva.
Spillerne fulgte straks Indra Sjafri ‘s instruktioner. Direkte valg sker ved at spille en spilleautomat i 30 minutter. Fra de spil, som børn viser, viser Indra direkte, som fodboldtrøjer – http://www.localnannyservicecrew.com/ er talentfulde og potentielle spillere.
Han nævnte også kriterierne for spillere, der vil blive rekrutteret til at følge det nationale valg i Pekanbaru 8.-9. 2017. ‘Evnen til at behandle huden rundt, taktiske eller intelligens spillere, fysiske og mentale spillere,’ sagde Indra.
Træneren, der leverede U-19 landsholdsmesterens AFF Cup 2013, vil ikke ringe til nogen spiller fra Kepri, der videregiver dette valg. ‘Vi vil diskutere med coachholdet først’ sagde han.

  

121 total views, 1 today

  

Listing ID: 7375aee9e973478f

Report problem

Processing your request, Please wait....